Trainingen

ICT-trainingen Microsoft-software

Bij onze ICT-trainingen is het aspect “zelf oefenen” bijzonder belangrijk. Want hierdoor worden kennis en kunde optimaal “blijven hangen”. Trainingen kunnen ‘in company’ (bij het bedrijf) of in ons eigen trainingslokaal, centraal gelegen in Nijkerk, worden gegeven. De belangrijkste voordelen van onze ICT-trainingen:

  • Beperkte groepen: maximaal 8 tot 12 cursisten.
  • Cursusmateriaal: heldere informatie met oefeningen, ook geschikt als naslagwerk.
  • Ervaren docent: niet alleen ervaren in ICT maar ook in kennisoverdracht.

 

Standaardtrainingen (basis/vervolg)

Bij onze standaardtrainingen voor Microsoft Office en Microsoft Windows zijn er zowel basis- als vervolgtrainingen. Door de gebruikers wordt een vooraf bekend aantal onderwerpen behandeld. Iedereen volgt dezelfde training.

Maatwerktrainingen

Eén van onze specialisaties is het samenstellen en geven van maatwerktrainingen. Hierbij wordt door de ICT consultant grondig geïnventariseerd wat de specifieke kennisbehoefte is en worden de te behandelen onderwerpen toegesneden op het bedrijf. Na de definitieve vaststelling van de te behandelen lesstof wordt het cursusmateriaal hierop aangepast en worden alleen deze onderwerpen in de training behandeld.

Open trainingen

trainingslokaal-conceptWSDB ICT Consultancy & Training verzorgt diverse standaardtrainingen voor gebruikers van Microsoft-software.

Open ICT-trainingen worden door ons team van ervaren trainers gegeven in ons trainingslokaal in Nijkerk.

Neem voor nadere informatie over (open) trainingen waaronder groepstrainingen vrijblijvend contact op met Doortje Roemeling Frima.

-