Diensten

Integrale en doelgerichte ICT-dienstverlening

Grote en kleinere organisaties maken gebruik van onze ruime ervaring op het gebied van ICT-kennisoverdracht binnen zowel complexe als minder complexe organisaties. Na een korte maar scherpe analyse van het bestaande en gewenste/noodzakelijke kennisniveau binnen uw organisatie krijgt u vrijblijvend een adviesrapport op maat. WSDB levert oplossingen die gericht zijn op de hele kenniscyclus:

  • Vaststellen van de benodigde kennis.
  • Overdragen van de benodigde kennis.
  • Zekerstellen van de overgedragen kennis.

 

Training of traject?

Het kan zijn dat een standaard- of maatwerktrainingen volstaat. Gewoonweg omdat er onvoldoende kennis is. Bij het gebruik van een nieuwe applicatie maar zeker bij migratie naar een volledig nieuw ICT-systeem is het raadzaam om te kiezen voor een traject met migratiebeleiding.

 

Trainingen I Introductiesessies I Werkplekbegeleiding I Communicatie

Migratiebegeleiding: analyse, overdracht en borging

Onze rol bij een ICT-migratietraject is glashelder: ervoor zorgen dat iedereen weet wat er moet gebeuren en zorgen dat dit zo efficiënt gerealiseerd wordt met de beschikbare middelen. Hiervoor levert WSDB een compleet dienstenpakket:

  • Informeren medewerkers: bij veranderingen in het computersystemen zonder hoge kosten een oplossing bieden voor het informeren van uw medewerkers.
  • Maatwerktraining en -presentatie: voor migraties van Microsoft Windows en Microsoft Office producten.
  • Standaardtraining: voor het opfrissen en/of uitbreiden van kennis m.b.t. Microsoft Windows en Microsoft Office software.